dimarts, 14 d’abril del 2009

Treballem amb el Word

Aquest és potser el programa que més utilitzem ja que tots els treballs els fem des de aqui, però el word amaga coses que són molt útils i si més no agilitzen la nostra feina a l'hora de fer un treball de classe.

Com fer un índex sense haber de mirar pàgina per pàgina?
- L'estil, predeterminar el tipus de lletra, la mida, si la volem en cursiva, negreta o subratllada, per a les diferents parts del nostre treball. Haurem de crear estils pels títols i un altre per la informació en general.

Per a incloure una pàgina allà on situarem l'index; al comencament de la pàgina clicarem insertar-saltos de página i ens col·locarà una pàgina en blanc a sobre d'on ens hem situat.Un cop haurem creat els estils i col·locat una pàgina en blanc, ja estarem llestos per a crear l'índex del nostre treball.referancias- tabla de contenido- insertar tabla de contenido i l'índex se'ns crea automàticament.

Si modifiquem qualsevol part del treball i a l'índex no queda reflectit; ens situarem sobre l'índex i clicant amb el botó dret actualizar campos- toda la tabla les modificacions que haguem fet es veuran al nostre índex.


Que podem fer per a que un cop numerem el treball no s'ens numeri la portada i l'índex?

-Haurem de conèixer l'eina de les seccions, el que fa és separar el nostre treball en diferents parts, per així poder fer que algunes pàgines siguin diferents a les altres.

Ens situarem al final del text on volem crear la secció i anirem a: Disenyo de páginas- salto de sección-desvincular a la anterior i així tots els cannvis que realitzem en una secció no afectaran a la següent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada